Ingatlan fotózás, lakás fényképezés sík-panoráma felvételekkel. 
Web-fotózás! Saját fotók a weboldalra.

Vállalom helyszíni fotók készítését weboldalakhoz is annak érdekében, hogy a meglévő vagy most készülő weblapokon a tartalom szerinti tevékenység és környezete,
valós képekben is látható legyen. Ezzel a kibővített vizuális lehetőséggel növelhető az információk szélesebb körű áramlása az érdeklődők felé. Tapasztalatom szerint viszonylag általánossá vált az a sokszor olcsóbb (nevezzük nevén, ingyenes) megoldás, hogy az internetről letöltött fotókkal gazdagítjuk weboldalainkat ahelyett, hogy inkább a saját környezetben készült felvételeket használnánk.

Azonban nem hagyható szó nélkül az a tény, hogy nem árt odafigyelni a feltöltött fotók jogtisztaságára is. Az én meglátásom szerint ez azt jelenti, hogy a saját és egyéni weboldalak megérdemlik azt a kis áldozatot hozva, miszerint a honlap tartalmát saját környezetünk jogtiszta fotóival mutassuk be. Ezt a szempontot figyelembe véve, sok kellemetlenségtől (főleg jogi) és többletmunkától óvjuk meg magunkat. Nem egyszer találkoztamfelháborodott fotós (de lehet akár nem szakmabeli honlapépítő is) reklamációjával, miszerint vagy vegyék le a fotót, vagy térítsenek némi összeget a felhasználásért.Amennyiben mindenképpen költség nélkül akarjuk megúszni a dolgot, akkor legalább legyünk körültekintők és alaposan nézzünk utána a fényképek felhasználhatóságának. A honlap igen komoly személyes tartalmakkal teli információ halmaz és őszintén szólva az internetről letöltött képek csorbítják honlapunk egyéni mivoltát, vagyis szigorúan szólva a felületesség látszatát keltik. Utolsó ként, de nem mellékesen említeném azt az esetet, amikor több weboldalon is fellelhetők (visszaköszönnek) azok a fotók, melyekkel az oldalunkat nagy igyekezettel próbáltuk „egyénivé” tenni.

Ha már fontos szempont a költekezés megszorítása, akkor legyen csak egy-két felvétel, de arról elmondhatjuk, hogy aSAJÁTUNK és ez még jó érzés is a honlap (produktum) létrehozásánál. Az a néhány ezer forint ugyanis, amit a fotók elkészítésére költenek, nincs arányban azzal a tudattal, hogy a megjelent fotók a "mi valós arculatunkat" tükrözik. Az adott iroda, üzem, üzlet, telephely eredeti, külső és belső képekben történő bemutatása nagyobb bizalmat ébreszt az érdeklődőkben. A helyszínről készült fotókon kívül minden olyan tárgy és környezeti eszköz látványa fontos lehet, amelyek kapcsolódnak a tevékenységhez és a webtartalomhoz.

Készítek még webáruházaknak termékekről fotókat, természetesen a honlap küllemének megfelelő átméretezéssel és a webmester igénye szerinti paraméterekkel.
Amennyiben már van elképzelése a fotók stílusáról, mennyiségéről, akkor teljes pontossággal tudok árat mondani. Információ (pl. az árról is) telefonon vagy e-mailben kérhető: Bányai Viktor, telefon: 0620/ 920-7160 E-mail: mailto:www.fotofenykep.hu@freemail.hu